Flying Tygers, Gully Flowers & Standup ’69

zaterdag 9 december 2017
20:00 uur

Informatie

Aan het einde van 2017 gaan we nog 1 keer op ruimtereis. Er komen drie bands spelen. Psych-pop, rock ‘n’ roll en noisy-indie-spacerock liggen in het verschiet. Daarna gaan we dansen.

The Gully Flowers

The Gully Flowers is een Psych-Pop band uit Delft opgericht door Timo van der Vring. Hij maakte al heel wat podiumuren als Lunar Leshy en stond onder andere in een vol Rotown. Toch stond de wind een andere kant op en stopte de band. Timo nam in de zomer van 2015 een reeks demo’s op en gaat sindsdien door het leven als Gully Flowers. Een band werd gevormd, viel weer uit elkaar. Er gaat altijd een nieuw blikje schutters open.

 soundcloud.com/thegullyflowers

 www.facebook.com/The-Gully-Flowers-525087194337471

Flying Tygers

Garage rock, teen trash, sixties punk – hoe je het maar wil noemen. Eens in de zoveel tijd zijn mensen het zat om te luisteren naar commerciële pop rock, mainstream rebellie en goed gepromote tegencultuur. Dat is wanneer de garage bands floreren. Sommige mensen wachten niet op zo’n golf garage geweld, maar starten die golf. Dat zijn the Flying Tygers.

 www.facebook.com/theflyingtygers

Standup ’69

Standup ’69 speelt indie rock muziek, met een pop en een noisy randje. De muziek verbind stevige drums, galmende gitaren/synths en achtervolgende zangpartijen. Deze energieke band uit Rotterdam heeft twee EPs uit en het debuutalbum wordt verwacht begin 2018, zouden we dat al mogen horen?

 www.standup69band.com/

 www.facebook.com/standup69band/

Locatie

Dit evenement vond plaats op Sociëteit Novum.

Verwersdijk 102
2611 NK, Delft

015 212 15 16