I Don’t Kare-aoke + Stumblin’ Home

zaterdag 15 juni 2019
18:30 uur

Een avond waar we jouw hulp bij nodig hebben, ja JOUW hulp! Je kan namelijk punk-karaoke doen met de luitjes van ‘I Don’t Kare-oke’. Het voorprogramma wordt verzorgd door Delfts hardste punkband Stumblin’ Home.

I Don’t Kare-aoke

Met I Don’t Kare-aoke zorgen zij ervoor dat jij ook van pas komt deze avond, want ze hebben JOUW strot nodig! Zij zorgen voor de punkrock backingtracks, en jij zorgt voor de vocals!

Altijd al leadzanger willen zijn van The Offspring, Rancid of Green Day?
Brulde jij ook altijd mee met de soundtrack van Tony Hawk’s Pro Skater twee?
Neem dan de microfoon over bij I Don’t Kare-aoke!
Gooi je schaamte overboord en kom je favoriete nummers mee-lallen op het podium.

Stumblin’ Home

“Stumblin Home is een full-male-fronted and female-backed punktrio uit Delft. Ze halen inspiratie uit de hardcore punk uit de jaren ‘80: Snel, rauw en hard. Het ouderwetse, rauwe geluid wordt gecreëerd met zelfgebouwde speakerkasten en versterkers die de tand des tijds hebben doorstaan. Geen moderne, mooie strakke klanken of ander geneuzel, maar hard scheuren over gloeiende buizen geven het geluid en de show haar energie. Muzikaal wordt van de anarchistische inslag van punk dankbaar gebruik gemaakt. Het is geïnspireerd op een gevoel en geluid uit de jaren 80, maar laat zich er zeker niet door beperken.”

Locatie

Dit evenement vond plaats op Sociëteit Novum.

Verwersdijk 102
2611 NK, Delft

015 212 15 16