Evil Plan, The Gully Flowers & Silent Waffle Party

vrijdag 13 mei 2016
20:00 uur

Informatie

Zoals beloofd organiseert Wolpop een hele reeks bandavonden. 13 mei gaan we voor wat toegankelijker muziek. We beginnen met Silent Waffle Party uit Den Haag met een fijne mix van dansbare lichte indie-rock, Evil Plan komt helemaal uit Hilversum om gewoon lekkere rock te spelen en we sluiten de avond af met onze eigen Delftse Gully Flowers met vrolijke psych-pop. Dat lijkt ons een garantie voor dansen en gezelligheid!

The Gully Flowers

The Gully Flowers is een Psych-Pop band uit Delft opgericht door Timo van der Vring. Hij maakte al heel wat podiumuren als Lunar Leshy en stond onder andere in een vol Rotown. Toch stond de wind een andere kant op en stopte de band. Timo nam in de zomer van 2015 een reeks demo’s op en gaat sindsdien door het leven als Gully Flowers. Een band werd gevormd, viel weer uit elkaar. Er gaat altijd een nieuw blikje schutters open.

 soundcloud.com/thegullyflowers

 www.facebook.com/The-Gully-Flowers-525087194337471

Silent Waffle Party

Silent Waffle Party; een energieke indie rock band. Met zowel catchy, up-tempo als rustige songs en aanstekelijk enthousiasme wordt het gegarandeerd feest!

 www.facebook.com/silentwaffleparty

Evil Plan

Evil Plan is een melodieuze rockband uit Hilversum die zich heeft gespecialiseerd in het spelen van pakkende popsongs met een rock ’n roll attitude. Hoewel de voorliefde voor de classic rock van de late jaren ’60 en vroege jaren ’70 (The Who, Creedence Clearwater Revival) goed hoorbaar is wanneer de band wat steviger uitpakt, staan het liedje en de melodie altijd centraal.

De dame en heren van Evil Plan, bij elkaar sinds 2010, hebben de nodige ervaring. Spelen op de heilige planken van Paradiso? Check. De studio in met Theo Vogelaars, de legendarische Nederrocker? Check. Gedraaid op de Engelse undergroundradio? Check. Eigen show in De Vorstin in thuisstad Hilversum ter ere van het vijfjarig bestaan? Check. Evil Plan heeft vijf jaar gespeeld en dat is te horen. Immers: there’s no substitute for practice.

Isaura is de eenzame dame in Evil Plan. Meer Chrissie Hynde dan Beyonce en meer Debbie Harry dan Adele, Isaura is de rockchick van het gezelschap. Samen met Jesse, niet voor niets gewapend met een iconische witte Stratocaster, vormt zij de frontlinie van Evil Plan. Achterin zorgen Danny en Mats dat de band staat als een huis en rockt zoals het hoort.

Evil Plan is op dit moment hard aan het werk om vanaf januari weer op de planken te staan en daar een ijzersterke show met zowel oud als nieuw werk neer te zetten. Tot dan!

 www.facebook.com/EvilPlanMusic

Locatie

Dit evenement vond plaats op Sociëteit Novum.

Verwersdijk 102
2611 NK, Delft

015 212 15 16