Ska-feest: Skapiche?!, Callkoen & Petrol Molotov

zaterdag 21 oktober 2023
20:00 uur

Dit najaar gaan we weer los met ska en reggae. Callkoen heeft hun album Zomerfruit uit en Skapiche?! staat bekend als ‘de belichaming van feest’. After-party DJ t.b.a. / Gratis entree

Callkoen

De Haagse band Callkoen durft je één ding te beloven; als je ze live komt zien, dan wordt het een feestje. Met een enorm dansbare mix van reggae en ska weten ze iedereen vroeg of laat in beweging te brengen. De nummers zijn toegankelijk door invloeden vanuit de popmuziek, maar de mannen weten na zes jaar ook nog steeds te verrassen met hier en daar wat toevoegingen vanuit de ruigere hoek. Dit alles maakt Callkoen een ware live sensatie en een garantie voor een topavond!

@callkoenofficial
Spotify

Video’s

Skapiche?!

Deze dynamische skaband is de belichaming van feest, en ze weten precies hoe ze een zaal op zijn kop moeten zetten! Dit doen ze met eigen versie van SKA, compleet met aanstekelijke melodieën, rockende riffs, knallende polka en opzwepende shouting. Maar het is vooral hun onuitputtelijke live-energie die hen onderscheidt van de rest.

@skapiche
Spotify

Video’s

DJ Petrol Molotov (afterparty)

Petrol Molotov draait soulvolle gettogeluiden en swingende tropische edits. Schud je bips omlaag naar de aarde of juist hoog in de lucht. 

Soundcloud: https://soundcloud.com/petrolm…

Locatie

Dit evenement vond plaats op Sociëteit Novum.

Verwersdijk 102
2611 NK, Delft

015 212 15 16