Wolpop: Crustenunie, We Hate You, Stumblin’ Home

vrijdag 13 april 2018
20:00 uur

Informatie

In April gaat Wolpop weer hard! Met Leidse D-Beat van Crustenunie, Punk uit Delft van Stumblin’ Home en onze “eigen” We Hate You. Dat staat garant voor een potje kneiterhard raggen! Uiteraard doen we niet aan entree, maar afname van alcoholische consumpties of een donatie worden te allen tijde op prijs gesteld.

Er kan alleen met CASH worden betaald deze avond, pinnen is niet mogelijk

We Hate You

We hate you is de nieuwe band van Marinus, Arend, Dexter en Bauke. Bij Wolpop is het debuut optreden. De drummer houdt niet van rokerige ruimtes. Ze beloven 10 nummers te spelen in 10 minuten.

Crustenunie

 www.facebook.com/Crustenunie/

Stumblin’ Home

“Stumblin Home is een full-male-fronted and female-backed punktrio uit Delft. Ze halen inspiratie uit de hardcore punk uit de jaren ‘80: Snel, rauw en hard. Het ouderwetse, rauwe geluid wordt gecreëerd met zelfgebouwde speakerkasten en versterkers die de tand des tijds hebben doorstaan. Geen moderne, mooie strakke klanken of ander geneuzel, maar hard scheuren over gloeiende buizen geven het geluid en de show haar energie. Muzikaal wordt van de anarchistische inslag van punk dankbaar gebruik gemaakt. Het is geïnspireerd op een gevoel en geluid uit de jaren 80, maar laat zich er zeker niet door beperken.”

 stumblinhome.bandcamp.com/

 www.facebook.com/stumblinhome/

 instagram.com/stumblinhomepunk

 open.spotify.com/artist/7cf10Ec0kjmasZRFRwNYhc

Locatie

Dit evenement vond plaats op Sociëteit Novum.

Verwersdijk 102
2611 NK, Delft

015 212 15 16