Wolpop Kutherrie

vrijdag 22 oktober 2021
20:00 uur

Informatie

We zijn terug, met een keiharde line-up! Toegang tot dit hossende festijn alleen met de welbekende corona-QR code.

We Hate You

We hate you is de nieuwe band van Marinus, Arend, Dexter en Bauke. Bij Wolpop is het debuut optreden. De drummer houdt niet van rokerige ruimtes. Ze beloven 10 nummers te spelen in 10 minuten.

Stumblin’ Home

“Stumblin Home is een full-male-fronted and female-backed punktrio uit Delft. Ze halen inspiratie uit de hardcore punk uit de jaren ‘80: Snel, rauw en hard. Het ouderwetse, rauwe geluid wordt gecreëerd met zelfgebouwde speakerkasten en versterkers die de tand des tijds hebben doorstaan. Geen moderne, mooie strakke klanken of ander geneuzel, maar hard scheuren over gloeiende buizen geven het geluid en de show haar energie. Muzikaal wordt van de anarchistische inslag van punk dankbaar gebruik gemaakt. Het is geïnspireerd op een gevoel en geluid uit de jaren 80, maar laat zich er zeker niet door beperken.”

 stumblinhome.bandcamp.com/

 www.facebook.com/stumblinhome/

 instagram.com/stumblinhomepunk

 open.spotify.com/artist/7cf10Ec0kjmasZRFRwNYhc

Motje Dood

2 koppige NL punk band uit Delft klinkt als:: uptempo gerochel, veel te veel gratis porno. Vroeger terroriseerde ze de Delftsche medemens, nu op het pad naar verlichting zijn de buurjongens op een missie u te vermaken, verzieken en als je braaf bent te bezwangeren.

 www.facebook.com/Motje-Dood-232780928659399/

 www.instagram.com/motjedood/

 open.spotify.com/artist/68O5cdMZkKnpU6JNvOzr4l

Locatie

Dit evenement vond plaats op Sociëteit Novum.

Verwersdijk 102
2611 NK, Delft

015 212 15 16