Wolpop Owee 2018

dinsdag 21 augustus 2018
20:00 uur

Informatie

Deze Owee is Wolpop van de partij met maar liefst vier bands. Andere Koek speelt feestelijke ska-punk. Stennis is een jonge band uit Amsterdam en speelt nederlandstalige smartlappen ska. Hutspot is een jonge Delftse pop / bluesband. Gully Flowers speelde al vaker op Wolpop en is een één koppige indierockband.

Andere Koek

Andere Koek! – met uitroepteken – is een Nederlandstalige feestmachine. In ruim 150 shows is het grootste deel van NL en een deel van België al platgespeeld. Met voorprogramma’s van bands als de Suburban Legends, Jaya the Cat en Hoffmaestro doen deze acht mannen en vrouwen niet onder voor hun grote voorbeelden. Deze band combineert energieke ska-punk en een randje vuig tot een dansbaar geheel. Met hun aanstekelijke performance komt zelfs je grootmoeder dansend uit haar stoel!

 www.andereska.nl

 www.facebook.com/anderekoek

The Gully Flowers

The Gully Flowers is een Psych-Pop band uit Delft opgericht door Timo van der Vring. Hij maakte al heel wat podiumuren als Lunar Leshy en stond onder andere in een vol Rotown. Toch stond de wind een andere kant op en stopte de band. Timo nam in de zomer van 2015 een reeks demo’s op en gaat sindsdien door het leven als Gully Flowers. Een band werd gevormd, viel weer uit elkaar. Er gaat altijd een nieuw blikje schutters open.

 soundcloud.com/thegullyflowers

 www.facebook.com/The-Gully-Flowers-525087194337471

Stennis

Deze gloedjenieuwe ska-band uit Amsterdam komt naar Delft. Ze hebben hun eerste video uitgebracht. Verwacht ska, reggae en nederpop.

 www.facebook.com/Stennisband/

Hutspot

Deze jonge Delftse band onder leiding van Mike Bond mengt blues en pop. De vijfkoppige formatie laat je verrassen met onder andere banjo, gitaar, zang, trompet, mondharmonica.

 www.facebook.com/hutspotmusic/

Locatie

Dit evenement vond plaats op Sociëteit Novum.

Verwersdijk 102
2611 NK, Delft

015 212 15 16