Wolpop + Popronde 2022

donderdag 22 september 2022
20:00 uur

Informatie

Het grootste rondreizende festival van Nederland komt op donderdag 22 september naar Delft. Ga mee op muzikale ontdekkingstocht langs toffe locaties in het centrum van jouw stad en laat je verrassen door de muziek van de Popronde acts.

Babs

Ze is een rapper, producer en songwriter met een missie. Ze is niet in een hokje te stoppen en schopt dan ook graag tegen de stereotypes rond gender en seksualiteit die door de maatschappij worden opgelegd. In haar teksten rapt ze openlijk over haar eigen gevoel en gedrag, moedigt ze zichzelf en anderen aan om lef te tonen en voelt ze de samenleving aan de tand. Ze speelt met taal maar blijft recht voor haar raap. Haar doel is om aan de hand van deze muziek kleur aan te brengen in het zwart-wit-denken van de samenleving!

instagram.com/babsopdebeat/

open.spotify.com/artist/1zTF9Ith8PS6mUyvDA4i2M

Bumble B Boy

Bumble B. Boy is a failed children’s party entertainer, hoping to make it big in the Dutch music scene with his signature blend of energetic solo live performances and weird-punk. Expect nothing, & accept everything from Bumble B. Boy as he convulses on stage to rhythmic punk beats & erratic pop melodies. Parents, show your kids! Kids, tell your parents!

instagram.com/bumble_b_boy/

open.spotify.com/artist/3H675lD04vZ7FxlV1SdVNK

Fred Goverde

Fred Goverde en zijn band leveren prikkelende Nederlandstalige poëzie met een flinke dosis garagerock-attitude. Als The Hives, maar dan in je moerstaal. Als The Dandy Warhols, maar dan niet stoned. Met titels als ‘Je Mag Best Weten Dat Ik Nooit Aan Je Denk’ en ‘Huismus Straatkat Kutwijf’.

www.instagram.com/fredgoverde/

open.spotify.com/artist/5PcVK4M5Plwo9jwRadinqb

Poodle

Poodle maakt eigenwijze, uptempo gitaarliedjes met een flinke mix percussie: dit Rotterdamse vijftal speelt fluffy garagerock waar je van wilt dansen. Poodle gaat over onzekerheden van het jongvolwassen bestaan, maar vooral over lol maken en schrijven waar ze maar over willen; huisdieren, tandartsen en frustratie over printers bijvoorbeeld.

soundcloud.com/poodle-music

facebook.com/poodleband

instagram.com/poodleband

open.spotify.com/artist/0WmSbfz1i784E1Mth5VWiL

Locatie

Dit evenement vond plaats op Sociëteit Novum.

Verwersdijk 102
2611 NK, Delft

015 212 15 16