Wolpop Theater: Daniil Aleksin, Ruud de Nooij, Suzanne Burdorf, Sebastiaan van Beek & Duo Heer Halewijn

zaterdag 27 januari
20:00 uur

Informatie

In samenwerking met Daniil Aleksin hebben we voor jullie een spannend theater- en kleinkunst programma samengesteld. Een avond met liedjes, liederen, kleinkunst en theater. Dat alles is gratis toegankelijk, maar overweeg eens om een donatie te doen.

wolpop.nl/doneren

Daniil Aleksin & Ruud de Nooij

Daniil is een theatermaker van Wit-Russische komaf. In 2019 studeerde hij af als kleinkunstenaar bij Studio Selma Susanna. Voor zijn werk zet hij zichzelf in als schrijver en performer. Op een fraaie manier wil hij de toeschouwers meenemen in zijn verrassende en soms shockerende voorstelling. Want niets is voor hem te gek, op de aardse dagelijkse werkelijkheid na. Vorig jaar speelde Daniil zijn voorstelling ‘Ingeburgerd’. We zien hem graag terug, in samenwerking met Ruud de Nooij; muzikant en kleinkunstenaar. Samen spelen ze ‘Berk’, een ode aan de vrijheid. 

daniilaleksin.com

@_daniil.aleksin

Suzanne Burdorf

Suzanne zingt en vertelt over levensdilemma’s en andere thema’s die voor haar belangrijk zijn, zoals verdwenen sokken en platgestampte stoepplantjes. Ze komt op voor het kleine (want dat is ze zelf ook) en zou eigenlijk wild willen zijn, maar is helaas een grote angsthaas. Sinds 2021 studeert ze kleinkunst aan de opleiding van Studio Selma Susanna.

songsbysuzy.nl

Video’s

Sebastiaan van Beek

Sebastiaan is overdag huisarts en staat ‘s avonds op toneel. Als derdejaars student aan de kleinkunstopleiding Selma Susanna in Amsterdam heeft hij er net een leertraject stand-up comedy opzitten met cabaretière en actrice Sanne Wallis de Vries. Vorig jaar speelde Sebastiaan al zijn show genaamd “Flexiwoke of uitstellen kan altijd nog.” en nu komt hij terug met nieuw werk. We zijn benieuwd.

Duo Heer Halewijn

Duo Heer Halewijn bestaat uit Jeroen Manders (zang) en René Onsia (accordeon). Al sinds 1987 treden zij op bij allerlei gelegenheden en op allerlei podia in heel Nederland. Als studenten van de toenmalige TH in Delft ontdekten Jeroen en René hun gezamenlijke liefde voor het Levenslied. Voor de grap studeerden ze wat liedjes in en traden op in een studentencafé.

Aangemoedigd door het onverwacht grote succes breidden ze hun repertoire uit van de ‘betere smartlap’ tot almaar meer het ‘serieuzere’ vooroorlogse repertoire van artiesten en liedschrijvers als Louis Davids, Jean-Louis Pisuisse, Koos Speenhof, Dirk Witte etcetera.

jeroenmanders.nl (Duo Heer Halewijn)

Locatie

Dit evenement vond plaats op Sociëteit Novum.

Verwersdijk 102
2611 NK, Delft

015 212 15 16