Wouter Mol, Het Gloren & meer…

zaterdag 7 oktober 2017
20:00 uur

Informatie

Na de zomer zijn we terug met… meer Wolpop. Wouter Mol en Het Gloren komen spelen. Deze twee deels Delftse namen zijn hard aan de weg aan het timmeren.

Na de live muziek kan je tot diep in de nacht feesten en dansen op o.a. funk, electro. Meer info volgt snel.

DJ Petrol Molotov

Balkan Beats tot diep in de nacht. Klinkt als: bouncy bass lines, badass raggamuffin, retro electro mashups, global bass, dancehall reggae, ghetto swing, electrocumbia and balkan jungle.

 www.facebook.com/djpetrolmolotov/

Het Gloren

Het Gloren is een project van Floris Schrama. Onverwacht en origineel. Hij zingt over de tijd en de simpele structuur die de natuur ons geeft. In mei 2017 kwam Overvloed uit, het tweede album van Het Gloren. Bij Wolpop worden de nummers begeleid door de band Servië.

 www.florisschrama.nl/music/

 www.facebook.com/hetgloren/

Wouter Mol

Wouter Mol (zang/gitaar), Maartje Gilissen (harp) en Margot Kersing (viool) wonnen in november de SENA Grote Prijs Van Rotterdam 2016 in de categorie Singer-Songwriter. Waar Wouter eerst alleen was, heeft Wouter Mol zich nu ontwikkeld tot een driekoppig performance team.

Na het winnen van de Grote Prijs volgde hun debuut EP ‘Out Of Skin’. Afgelopen jaar speelden ze onder andere op Bevrijdingsfestival Rotterdam en de Leidse Hofjes Concerten.

 www.woutermolofficial.nl/

 www.facebook.com/woutermolofficial/

DJ Passo, Phantom & Gifmenger

Deze drie DJs komen tot diep in de nacht muziek draaien.

Locatie

Dit evenement vond plaats op Sociëteit Novum.

Verwersdijk 102
2611 NK, Delft

015 212 15 16