Andere Koek & Stennis

vrijdag 12 januari 2018
20:00 uur

Informatie

Ook in het nieuwe jaar is Wolpop er weer voor je maandelijkse culturele gezelligheid! We beginnen 2018 met een lekkere portie SKA! We openen dit jaar met de gloedje nieuwe band stennis. Later dit jaar komen ze met hun eerste nummers uit en in januari staan ze al bij Wolpop! Daarna komen onze vriendjes van Andere Koek! ook langs met hun tijd voor taart tour om hun 10 jarig bestaan te vieren.
DJ SUPPORT: DJ Passo / Mozaïc

Andere Koek

Andere Koek! – met uitroepteken – is een Nederlandstalige feestmachine. In ruim 150 shows is het grootste deel van NL en een deel van België al platgespeeld. Met voorprogramma’s van bands als de Suburban Legends, Jaya the Cat en Hoffmaestro doen deze acht mannen en vrouwen niet onder voor hun grote voorbeelden. Deze band combineert energieke ska-punk en een randje vuig tot een dansbaar geheel. Met hun aanstekelijke performance komt zelfs je grootmoeder dansend uit haar stoel!

 www.andereska.nl

 www.facebook.com/anderekoek

Stennis

Deze gloedjenieuwe ska-band uit Amsterdam komt naar Delft. Ze hebben hun eerste video uitgebracht. Verwacht ska, reggae en nederpop.

 www.facebook.com/Stennisband/

Locatie

Dit evenement vond plaats op Sociëteit Novum.

Verwersdijk 102
2611 NK, Delft

015 212 15 16