Gespuys, Imbos & BoterBoter

zaterdag 2 maart
20:00 uur

Wist je dat Wolbodo dit jaar 65 jaar bestaat? Daarom hebben we dit jaar extra vaak en nóg gavere Wolpop avonden. Op 2 maart kom je luisteren, dansen en feesten met Gespuys, Imbos en BoterBoter.

Gespuys

Delfts hardste alt-pop band. Ze scoorden al een kleine hit met hun nummer Inter-Minus-Net, ze staan dit jaar op Stukafest Delft en doen mee aan de Popronde. Sterke, poëtische teksten worden gecombineerd met stevige beats, synths en gitaren. Berlijnse clubvibes gaan door de zaal als Gespuys het podium betreedt. Afgelopen jaar speelden ze hun eerste optreden bij Wolbodo en nu zijn ze terug met een nog dikkere show.

@gespuys_

Spotify

Imbos

IMBOS windt er geen doekjes om. Niet alleen met zijn muziek, ook met zijn teksten probeert hij zich zo diep mogelijk in het hoofd van zijn luisteraars te nestelen. Of het nou gaat om persoonlijk leed, maatschappelijke kwesties of tijdloze dromen, voor IMBOS is stil zijn geen optie meer. Ondersteund door soepele beats en vuige synths, die afkomstig lijken uit de tijd dat hij zelf nog een gladde bovenlip had, komt zijn boodschap direct binnen. De sound is niet alleen duidelijk geïnspireerd op de Nederpop uit de jaren ’80, het heeft ook raakvlakken met artiesten van nu.

@imbos_music

imbosmusic.nl

Spotify

Video

BoterBoter

Nederlandstalige superdisco van Utrecht’s eigen synther-songwriter. Zijn teksen ergens tussen poëzie en absurdisme, zijn digitale tunes prikkelend en dansbaar. BoterBoter zingt over dansen, vergankelijkheid en lichamelijke liefde. Een lach, een traan en een emmer vaseline.

www.boterboter.nl

@boter.boter

Spotify

Pagans (dj)

Genre bending dance party. Combination of house, trance and 90s/90s inspired techno.

@juliatomaszewskaz

Locatie

Dit evenement vond plaats op Sociëteit Novum.

Verwersdijk 102
2611 NK, Delft

015 212 15 16