WolNoWee: Annrys & DJs

woensdag 20 maart
20:00 uur

Het is weer NoWee, de feestweek van enkele Delftse verenigingen. Ook Wolbodo doet mee, met folk metal en daarna dansbare DJ’s.

Annrys

Ontdek Annrys, de Limburgse folkmetal-sensatie die in 2013 begon als Annwyn. Geïnspireerd door fantasy, Dungeons and Dragons, geschiedenis en metal, hebben ze een unieke mix van klanken gecreëerd. Na een muzikaal pad met ups en downs en een rebranding in 2019, heeft de band inmiddels hun debuutalbum ‘Under The Northern Lights’ voltooid. Met invloeden van bands als Korpiklaani, Alestorm en Ensiferum, brengt Annrys een opwindende mix van vocals, gitaren, drums, fluit, harmonica en basgitaar. Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring en ontdek wat Annrys live te bieden heeft!

annrys.com

spotify

youtube

apple music

Bartwell & Martin GarNix

Bartwell en Martin Garnix draaien moderne plaatjes die zelfs de meest vastgeroeste heupen los krijgen. Laat je meevoeren op de meest verwarrende basslines en laat je inspireren door een fijne selectie van cryptische melodieën.
Bart ’t Hart, die in Nederland furore maakte onder het pseudoniem Bartje Biertje, is sinds kort een samenwerking aangegaan met de up-and-coming DJ Sander van Velzen. B2B staan zij garant voor een onvergetelijke en lange avond.

Locatie

Dit evenement vond plaats op Sociëteit Novum.

Verwersdijk 102
2611 NK, Delft

015 212 15 16