The Soul Travelers, Shaggy Greys & Mr. Mozaïc

donderdag 7 december 2023
20:00 uur

Informatie

Vier jaar geleden zetten The Soul Travelers de zaal al eens op stelten en nu komen ze terug. Verwacht een feestelijke Hip-Hop band met akoestische instrumenten. Ook kan je deze avond genieten van een optreden van Shaggy Greys, een Amsterdamse folk/reaggae sensatie. Na de live-optredens kan je blijven om te dansen op de funky beats van Mr. Mosaïc (a.k.a. David Laughton).

Deze avond is gratis toegankelijk, maar het staat je als bezoeker natuurlijk vrij om een kleine donatie te doen.

Donaties

The Soul Travelers

The Soul Travellers komen terug bij Wolpop. Ze zijn een akoestische Hip-Hop band met gitaar, pandeiro, bas, trompet en rap. Met honderden optredens in de afgelopen jaren zijn zij het meest ervaren op het podium. Hoewel hun invloeden hiphop, folk, jazz en meer omvatten, is hun eigen geluid moeilijker vast te pinnen; het ligt heel nauw aan het hart.

@the_soul_travelers

Spotify

Video’s

Shaggy Greys

Shaggy Grays is het beruchte Amsterdamse duo van de Cafe De Ceuvel “Beats on a Boat”-sessies. Ze treden wekelijks op voor een rondreizend publiek en boeien het publiek van over de hele wereld met hun folk- en reggaestijlmuziek, luchtige interactie met het publiek en hun liefde voor het spelen van muziek. Dean Medina, zang en gitaar, heeft de stem van een engel die sommige dingen heeft gezien….

@shaggygreys

Video’s

Mr. Mozaïc

Braziliaanse bossa nova, Gypsy swing, Afrobeat, Amerikaanse funk, Colombiaanse electro, Turkse disco en meer… Een verzameling smakelijke tracks van verschillende plaatsen in verschillende tijden, vermengd met zo nu en dan wat moderne beats. Een kleurrijk Mozaïc van groovy deuntjes van onze onderling verbonden dynamische planeet. Ook bekend als David Laughton.

SoundCloud

@david.m.laughton

Locatie

Dit evenement vond plaats op Sociëteit Novum.

Verwersdijk 102
2611 NK, Delft

015 212 15 16