Wolpop + Bandcommunity: Craccat, Crackling Leaves, XLG & Space Age DJ Collective

zaterdag 25 november 2023
20:00 uur

Informatie

Dit is een samenwerking met Bandcommunity, een groep die een community opbouwt van jonge muzikanten in Delft. Drie van hun acts zullen deze avond spelen. Afterparty met Space Age DJ Collective.

Craccat

Craccat is begonnen als een vriendengroep op het Stanislascollege Westplantsoen die hun eerste optreden hebben gespeeld op de diplomauitreiking van hun oudste lid. We nemen inspiratie van bands zoals Nirvana, Dead Poet Society en Panic! at the Disco. Ook zijn wij bezig met het opnemen van ons eerste album, teenage maturity, dat gaat over het verhuizen naar, en opgroeien in een vreemd land.

@craccat_the_band

Crackling Leaves

Crackling Leaves is een veelbelovende 5-koppige pop/rockband uit Delft. Ze bestaan ongeveer een jaar en hebben al heel de stad plat gespeeld. 

@cracklingleavesband

XLG

XLG is een 5 koppige rockband uit regio Rotterdam. De band bestaat uit een zanger, twee gitaristen, een bassist en een drummer. XLG is in 2021 gevormd en is direct begonnen met eigen liedjes schrijven. De sound die ze hebben ontwikkelt heeft invloeden van artiesten als Oasis, Joan Jett en een tintje White Stripes. Ook haalt de band inspiratie uit harmonische rockbands uit de jaren zeventig.

In 2022 kwam de band met hun eerste studio werk in de vorm van een EP. De Ep genaamd Rosalina werd gerealesed op 6 augustus 2022 en bevat vier eigen geschreven nummers. In het voorjaar van 2023 is XLG terug de studio ingegaan en hebben hun debuutalbum opgenomen die in maart 2024 uitkomt.

@xlg_band
Spotify

Space Age DJ Collective

“We’re here to bring you our finest retro vinyl tunes to get you into the groove. So get down on it, and we will meet you in the future… Of Space Age!!”

@space.age.dj.collective


Locatie

Dit evenement vond plaats op Sociëteit Novum.

Verwersdijk 102
2611 NK, Delft

015 212 15 16