Wolpop + Bandcommunity: Craccat, Crackling Leaves, Qyndella & Space Age DJ Collective

zaterdag 25 november
20:00 uur

Informatie

Dit is een samenwerking met Bandcommunity, een groep die een community opbouwt van jonge muzikanten in Delft. Drie van hun acts zullen deze avond spelen. Afterparty met Space Age DJ Collective.

Craccat

Craccat is begonnen als een vriendengroep op het Stanislascollege Westplantsoen die hun eerste optreden hebben gespeeld op de diplomauitreiking van hun oudste lid. We nemen inspiratie van bands zoals Nirvana, Dead Poet Society en Panic! at the Disco. Ook zijn wij bezig met het opnemen van ons eerste album, teenage maturity, dat gaat over het verhuizen naar, en opgroeien in een vreemd land.

@craccat_the_band

Crackling Leaves

Crackling Leaves is een veelbelovende 5-koppige pop/rockband uit Delft. Ze bestaan ongeveer een jaar en hebben al heel de stad plat gespeeld. 

@cracklingleavesband

Qyndella

Qyndella is een punk / noise band. Driemans formatie uit Haarlem, waarvan de bandleden ook nog in de studiebanken zitten. Binnenkort verschijnt hun eerste EP.

@qyndella

Space Age DJ Collective

“We’re here to bring you our finest retro vinyl tunes to get you into the groove. So get down on it, and we will meet you in the future… Of Space Age!!”

@space.age.dj.collective


Locatie

Dit evenement vindt plaats op Sociëteit Novum.

Verwersdijk 102
2611 NK, Delft

015 212 15 16