Wolpop Ska: Callkoen, Skapiche?! en Petrol Molotov

vrijdag 19 april
20:00 uur

In april organiseren we de herkansing van de ska-avond die eerder werd afgelast. Helaas gebeurde dit vanwege het overlijden van een bezoeker in oktober. Ons medeleven gaat uit naar de nabestaanden. We willen deze avond speciaal maken, mede ter ere van de overleden ska-fan. De entree is gratis, de deuren gaan open om 20:00 uur. Laten we samenkomen en een feestelijke avond creëren.

Callkoen

De Haagse band Callkoen durft je één ding te beloven; als je ze live komt zien, dan wordt het een feestje. Met een enorm dansbare mix van reggae en ska weten ze iedereen vroeg of laat in beweging te brengen. De nummers zijn toegankelijk door invloeden vanuit de popmuziek, maar de mannen weten na zes jaar ook nog steeds te verrassen met hier en daar wat toevoegingen vanuit de ruigere hoek. Dit alles maakt Callkoen een ware live sensatie en een garantie voor een topavond!

@callkoenofficial

Spotify

Skapiche?!

Deze dynamische skaband is de belichaming van feest, en ze weten precies hoe ze een zaal op zijn kop moeten zetten! Dit doen ze met eigen versie van SKA, compleet met aanstekelijke melodieën, rockende riffs, knallende polka en opzwepende shouting. Maar het is vooral hun onuitputtelijke live-energie die hen onderscheidt van de rest.

@skapiche

Spotify

DJ Petrol Molotov (afterparty)

Petrol Molotov draait soulvolle gettogeluiden en swingende tropische edits. Schud je bips omlaag naar de aarde of juist hoog in de lucht. 

Soundcloud

Locatie

Dit evenement vond plaats op Sociëteit Novum.

Verwersdijk 102
2611 NK, Delft

015 212 15 16